Friday, 7 February 2014

Ada apa dengan hari Jumaat?



Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan salam satu ummah,




Setelah sekian ana meninggalkan belog ini berhabuk dan spider sempat membuat spiderweb dia kat belog ana, ana kembali lagi ke belog


Ada orang tanya ana, ' aippp cik husna,  sibuk berbisness tinggal terus blog ye -senyum '
Ana pun sengih-sengih je laaa..



screenshot tadi -_-



okep-okepp.... back to our topic, Tunggu si husna ni habis membebel memang tak sudahla.. huhu


ADA APA DENGAN HARI JUMAAT??


ana share gambo jelah ae... eheee.. tak hilang lagi pemalas die nih -.-






AMALAN AL-KAHFI




Ok, ilai liqa'!!
Hahahh.. serius.. ini la post paling malas sekali ana buat ><
Dooakan ana, doakan awak, doakan semua umat islam, doakan seluruh umat manusia
agar kita sama-sama masuk syurga nanti?
-smile-

Menulis dari hati untuk UPGRADE AMALAN!!



1 comment:

  1. thanks share :)
    husna ni berapa umur berapa ye? hehe

    ReplyDelete